De schitterende omgeving van
Bed & Breakfast Het Friesche Paard

Als u onze straat inrijdt begrijpt u waarom wij hier wilden wonen. Groen, weids en rustig. Een heerlijke plek om tot rust te komen. Toch ligt het zo centraal, dat u binnen korte tijd in de stad of een pittoresk dorpje bent.

Amsterdam

Binnen twintig autominuten of een klein uurtje met het openbaar vervoer bent u in Amsterdam. De bezienswaardigheden van deze wereldstad hoeven we hier uiteraard niet te vermelden. Overdag dompelt u zich onder in alle geneugten die Mokum u te bieden heeft en ’s avonds ontspant u nog even in onze tuin of op de heerlijke bank voordat u het ruime bed opzoekt.

Zaanse Schans

Behoeft eigenlijk geen toelichting, maar je moet er een keer geweest zijn! Mooi, uniek en boordevol molens, ambachten en musea.

Purmerend

Met de fiets of met de auto, Purmerend is heel dichtbij. Leuke winkels, terrasjes, bioscoop, theater en restaurants.

Monnickendam

Op dezelfde afstand als Purmerend, maar dan net de andere kant op, treft u het ontzettend leuke dorp Monnickendam. Bij de gezellige haven is het heerlijk koffiedrinken, lunchen, borrelen of dineren.

Edam

De voorstad van Volendam heeft zelf enorm veel te bieden. Een schitterend dorp om door te wandelen of te fietsen en te genieten van de smalle straatjes en leuke cafeetjes.

Volendam

Het vissersdorp met de palingsound, wie kent het niet? U bent er binnen 10 minuten, waarna u kunt wandelen langs de beroemde Dijk en een heerlijk vers visje kunt verorberen.

Beemster

Dé kaasregio van Nederland, een schitterende omgeving met gezellige plekjes. U bent hier in ongeveer een kwartiertje. Say cheese!