De bewoners

Leuk u te ontmoeten! Wij stellen iedereen even kort voor en hopen u snel te zien voor een nadere kennismaking.

Annelies

Mijn naam is Annelies, 40 jaar en dol op dieren. Degene die er voor heeft gezorgd dat wij in deze samenstelling op deze geweldige plek wonen. En die af en toe moet worden afgeremd omdat “het gezin” anders steeds groter wordt.

Bram

Ik ben Bram, 42 jaar en opgegroeid als boerenzoon. Daarom kun je me niet alleen bij de dieren vinden, maar ook rijdend op de trekker of al speurend naar onkruid in de wei. Na een drukke werkdag ben ik meteen ontspannen als ik mij tussen de dieren en op het land begeef. Ik hoop dat ik dat gevoel met onze gasten kan delen.

Baeyke

Een prachtig barok Fries paard van 13 jaar. Rustig, evenwichtig, betrouwbaar en vooral heel lief. Het paard van Annelies maar ook Bram rijdt regelmatig met haar door de bak. Baeyke is de alfa merrie en beschermt haar kudde indien nodig.

Wike

Nog maar 6 jaar oud, maar wat een beauty van een Fries. Moet nog veel leren, behalve knuffelen want dat kan ze als de beste. Baeyke is haar beste vriendin maar dolle streken haalt ze uit met Bella. Wike is Brams’ paard maar is net zo dol op Annelies.

Flame

Inmiddels 24 jaar jong en woont al langer op de boerderij dan Bram en Annelies. Heel klein van stuk maar groot van karakter. Flame stelt zich soms wat gereserveerder op maar samen met haar maatje Bella haalt ze regelmatig kattenkwaad uit!

Bella

Onze blonde schone van 18 jaar en “the partner in crime” van Flame. Dat Bella dol is op eten kan je aan haar zien maar schattig en ondeugend blijft ze. Kroelen met Flame en dollen met Wike zijn hobby’s van haar, al staat ze ook regelmatig lekker te doezelen in de paddock.

Jay

Geen typische boerderijhond maar hier ontzettend op zijn plek. Hij had een valse start maar na een korte periode in het asiel is hij “hondsgelukkig”. Hij is 11 jaar oud en heeft een zwakke rug, maar graast het liefst tussen de paarden in de wei. Jay is ongetwijfeld de meest enthousiaste gastheer die u ooit zult ontmoeten.

Koe

Deze diva is een voormalig zwerfkat maar dat is haar niet aan te zien. Ze woont bij ons op kamers, want heeft het gehele tuinhuisje tot haar beschikking. Koe werkt hard om haar steentje bij te dragen op de boerderij maar neemt ook zeker de tijd om te genieten van haar schoonheidsslaapjes.

De chicks

Dit olijke stel is de hele dag in touw. De oudste, Lion, legt in het seizoen heerlijke kleine eitjes die u bij het ontbijt geserveerd krijgt. Zij heeft hierbij inmiddels versterking gekregen van de brutale tweeling Twix en Bounty en de gezusters Bros en Raider. Milkyway heeft een scheve snavel, wat hem niet weerhoudt de heerlijkste dingen naar binnen te werken en als haantje de voorste zijn dames te beschermen. Snickers loopt graag te pronken met zijn mooie veren. De zijdehoentjes Mars, Kitkat, Balisto, Nuts en Toblerone scharrelen wat af. Deze dames en heren doen zich graag tegoed aan de ontbijtresten!